24 Aralık 2021, Cuma 115

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin ile birlikte T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından düzenlenen ve 39 üniversitenin Rektörleri ile bu üniversitelerde bulunan 42 Afet ve Acil Durum Araştırma, Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürlerinin yer aldığı "Üniversiteler Afet ve Acil Durum Araştırma ve Uygulama Merkezleri Değerlendirme Toplantısı"na katıldık. 2021 Afet Eğitim Yılı ve gelecekte üniversitelerin ilgili merkezleriyle yapılabilecek işbirliklerinin ele alındığı toplantı, 22 Aralık 2021 tarihinde Ankara Gölbaşı'nda Vilayetler Evinde gerçekleştirildi. İstişarelerin yapıldığı toplantının açılışında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer birer konuşma gerçekleştirdi.